A 9 leggyakoribb hiba, amit diétád közben elkövethetsz.

DiétákHibák tárházát követjük el folyamatosan, miközben súlyunk nem változik semmit, és értetlenül állunk a dolog felett. Miért a sikertelenség? A legtöbben, még mindig a médiákban hirdetett csodaszerektől várják a fogyást, vagy esküsznek barátnőjüknek bevált módszerére, és mereven utasítanak el minden mást. Aztán ott a másik véglet, amikor minden olyan diétát kipróbál az ember, váltogatja egyiket a másik után, ami nem igényel különösebb erőfeszítést, és hallani sem akar a mozgásról, hiszen a szomszéd is ezzel fogyott!

A hiba általában a kitartásban, és a változtatni nem akarásban gyökeredzik. El kell döntened: most akkor le akarsz fogyni, vagy maradsz a kényelemnél, és a zavaró plusz kilóknál? A kettő együtt nem nagyon megy. Viszont, ha az előbbit választod, tele leszel energiával, jókedvvel, lendülettel. Minden napod jobban indulhat, és végződhet. Amit pedig be kell áldoznod érte…. szinte semmi! Nézd csak:

Mostantól, minden nap közzéteszek egy-egy étkezési mintát (inkább lehetőséget), amin el tudsz indulni. Kivesézve, körüljárva, sok példát felsorakoztatva a témában és még azon túl is, hogy ha legközelebb belefogsz a diétába, biztos sikered legyen. Kizárjuk a hibákat, amiket aztán már te is automatikusan el tudsz majd kerülni, bármikor jöjjön is szembe veled. Egyszóval letisztítom a zavaros dolgokat, hogy végre te is tisztán lásd: Milyen a jó diéta?!

A folytatáshoz kattints IDE!