Töltött karalábé

Töltött karalábéMai receptem nem csak gyors és finom, hanem ráadásul még fogyókúrás is! Ehetitek reggel, délben, este vagy akár éjszaka is. 

Ne feledjétek, a kevesebb néha több… vagyis kevés, egyszerű alapanyagokból is lehet isteni lakomát készíteni.

Töltött karalábé

Hozzávalók:
fejenként 1 vagy 2 db karalábé
2 db tojás
20 dkg sajt

bors

Elkészítése:
Hámozd meg a karalábékat, majd sós vízben főzd őket félig puhára. Emeld ki a vízből, és egy kanál segítségével kapard ki a belsejüket, ezután tedd őket kevés olajjal meglocsolt tepsibe. Reszeld le a sajtot. A kikapart karalábé belsőt törd össze, amennyire lehet, majd keverd bele a többi hozzávalót is (kevés sajtot tegyél félre a tetejére), amit tölts bele a kivájt karalábékba. A tetejét szórd meg kevés sajttal és süsd kb. 25 percig, míg a sajt picit meg nem barnul. Sok sikert hozzá!

Ha tetszett a bejegyzésem és szeretnél értesülni a következőkről is, akkor iratkozz fel blog értesítőmre itt a jobb oldalon!