Töltött paradicsom

Töltött paradicsomFriss, könnyű, gyors. Ezen kívül még milyen jelzőkkel lehet illetni mai ajánlatomat? Talán a legfontosabbal, nem hizlal! Persze az sem megvetendő dolog, hogy nem kell főzni, így pillanatok alatt tálalhatod. Készítsd el vacsorára, köretként vagy vendégváró falatként, minden szerepben tökéletesen megállja a helyét.

Fogyókúrázók és sportolók számára ideális vacsi lehetőség a töltött paradicsom!

Hozzávalók 6 db-hoz:
Hat nagyobb paradicsom
25 dkg túró
1 nagy evőkanál tejföl
2-3 szál újhagyma

fehérbors
ízlés szerint 1 gerezd fokhagyma

Elkészítése:
Vágd le a paradicsomok tetejét, ne túl vastagon, majd egy kiskanál segítségével emeld ki a belsejüket, folyasd ki belőlük az esetleges levet is. A töltelékhez vágd apróra az újhagymákat, a zöld részéből keveset félre téve. Hogy sima masszát kapj, turmixold le a túrót a tejföllel, majd keverd hozzá a hagymát, fűszereket. Töltsd bele a paradicsomokba, szórd meg a félretett hagyma zölddel és tálalhatod is. Sok sikert hozzá!

Ha tetszett a bejegyzésem és szeretnél értesülni a következőkről is, akkor iratkozz fel blog értesítőmre itt a jobb oldalon!