Komplex életmódváltás. Miről szól?

Komplex életmódváltásÉletmódváltás mesterfokon. Miről szól, hogyan valósítható meg, mik a buktatók?
Sok mindent megtudhatsz most, amire eddig talán még nem is gondoltál!

Az életmódváltás, ahogyan azt az elnevezése is mutatja, egy egészen komplex, nem leegyszerűsíthető dolog. Tehát nem (csak) arról szól, hogy mit egyél, vagy mit ne egyél, bár kétségtelenül ez a legfontosabb tényezője, hanem arról (is), hogy életmódot kell váltani. Levetkőzni, elhagyni az eddig berögzült, megszokott, rutinná vált helytelen hozzáállásunkat a mindennapokhoz.

Belekezdeni valami másba, újba, ami energiával lát el, feltölt (erről sokan elfelejtkeznek), jobb kedvre derít. Valami, amiben levezetheted a mindennapi feszültséget, kiürítheted az agyad. Valami, amit élvezettel csinálsz, és várod a következő alkalmat. Mi lehet az? Hát a mozgás, a sport! Mindegyik fent említett kategóriában megállja a helyét, egy új táplálkozási rendszerrel együtt pedig tökéletes életmódváltó program kerekedik belőle.

Minden élethelyzetben, korlátok nélkül alkalmazható. A különböző kifogások, sikertelenségek egyszerűen lepattannak róla, mert a kettő együtt (helyes táplálkozás, és a sport) alkotják a tökéletes, és komplex életmódváltást!

Mik a buktatói? Persze, hogy van buktatója, ennek is, mint minden másnak. Tudod mi az….te magad vagy! Te vagy a buktatója annak, hogy eddig még nem sikerült!
Hogyan lehetséges ez? Nem a jó irányból közelítetted meg az életmódváltást. Rossz irányba indult el a gondolkodásod erről a témáról. Kifogásokat, nehézségek sorát állítottad fel ellene. Így megtörténhet, hogy ha nem akarod, nem is fog sikerülni.

Hogyan valósítható meg immár sikeresen? Egyedül nagyon nehezen. Olyan akaraterő, önkontroll kell hozzá, ami csak keveseknek adatik meg.
Akkor kudarcra vagy ítélve? Semmiképpen! Tökéletes programot hoztam létre, ezekre az esetekre, ahol minden segítséget megkapsz, több szinten is! Az általam nyújtott, mindenre kiterjedő segítséggel, képes leszel megvalósítani, és elsajátítani a sikeres, komplex életmódváltást.

Többet is olvasnál róla? Kattints IDE, és ha megtetszett, add le máris a jelentkezésed!

Ha tetszett a bejegyzésem és szeretnél értesülni a következőkről is, akkor iratkozz fel blog értesítőmre itt a jobb oldalon!