Megfázás, betegeskedés? Ints búcsút neki!

PrintLevert vagy, kedvetlen, erőtlen, esetleg a depi szélén állsz?
Nem tudsz koncentrálni, odafigyelni a fontos dolgokra?
Sokszor vagy beteg? Az őszi/téli szezon alatt egymást érik a megfázásos, influenzás, középfül gyulladásos, stb. időszakok?Elégedetlen vagy magaddal, és változtatni szeretnél, sőt akarsz, de fogalmad sincs, mit kell tenned?

Ezek a látszólag apró, semmiségnek tűnő dolgok, nagyon el tudják rontani a kedvedet, az egész napodat. Fullasztó melankólikus állapotba taszítanak, pedig nagyon egyszerűen meg lehet szabadulni tőlük! Hogyan?

Változtass az étkezési szokásaidon, majd válts életmódot!

Nem hiszed, hogy ez segít?
Nem hiszed, hogy ez neked sikerülni fog?

Én több mint, 10 éve váltottam, és az első, amit észrevettem, hogy kevesebbet betegeskedünk. Mára már azt is elfelejtettem, hol rendel az orvos….és egyáltalán, mi az, hogy orvos?
Tudtad, hogy sok középfülgyulladás mögött ételérzékenység bújik meg, amit az étkezési szokások megváltoztatásával (egészséges étrend kialakításával) ki is küszöbölhetsz?

Aztán jött a többi felfedezés. Energikusabbak lettünk, vidámabbak, és nem mellékesen le is fogytunk. Szóval nekünk, és azóta sok más családnak is segített!

Neked is segítek megvalósítani, hiszen pont erre a célra hoztam létre a Konyhasuli Életmódváltó Workshopot. Itt minden segítséget meg fogsz kapni ahhoz, hogy véghez tudd vinni, és sikerre is a saját megújulásod!

Miről lesz szó ezen a Workshopon?
Kattints IDE a részletekért!